verkopen

Verkopen

Wilt u uw eigendom verkopen aan de maximale verkoopprijs en zonder zorgen? De Vastgoedspecialist helpt u graag verder.

Wat is mijn eigendom waard?

Wij komen vrijblijvend bij u langs. Vlot verkopen aan een maximale verkoopprijs start bij het bepalen van de ideale marktconforme vraagprijs. Dit doen wij niet zomaar, we analyseren uw eigendom vooraf en nemen alle nuttige informatie voor u mee. We doorlopen samen het onroerend goed dat u wenst te verkopen en bespreken wat voor u belangrijk is. Naderhand ontvangt u een analyse van uw eigendom, zodat u in alle transparantie een duidelijk beeld krijgt van de verkoopwaarde. 

Geen administratieve rompslomp.

Is vastgoed verkopen simpel? Jammer genoeg niet, van asbestattesten tot energieprestatiescertificaten tot stedenbouwkundige inlichtingen,... Dit zijn enkele van de zovele attesten die verplicht zijn bij de verkoop van uw vastgoed. Maar geen nood, wij ontzorgen u volledig van A tot Z en vragen deze allemaal voor u aan. 

Maximale prijs of vlotte verkoop begint bij de presentatie.

Bij De Vastgoedspecialist gaan we ervoor om uw eigendom zo vlot mogelijk te verkopen en dat aan een maximale verkoopprijs. Enig idee hoe wij hieraan beginnen? 

 

Opvallen tussen de massa doen we met kwalitatieve en lichtrijke foto's die de pluspunten van uw eigendom accentueren. Hiervoor doen we beroep op een professionele vastgoedfotograaf die gespecialiseerd is het nemen van de beste foto's.

 

Goed verkopen = goed adverteren. Geen kanaal of weg is ons onbekend om uw vastgoed zo goed mogelijk aan de man (of vrouw) te brengen. U mag van ons een op maat gemaakt marketingplan verwachten waar wij geen enkele kost uit de weg gaan om een vlotte verkoop te bekomen. 

Een huis tonen of een huis verkopen, een wereld van verschil!

Verkopen en onderhandelen is een vak op zich. Begin er daarom zelf niet aan, want een woning verkopen doet u niet door tegen uw bezoekers uit te leggen "hier is de keuken en hier ziet u de living". De mensen op een aangename en transparante manier alle pluspunten laten ontdekken van uw eigendom, dat kan De Vastgoedspecialist als geen ander. 

 

Wij onderhandelen, en dat in samenspraak met u, met de kandidaat-kopers over verkoopprijs en modaliteiten. Weg met stress en weg met eventuele discussies achteraf. Door onze ervaring zorgen wij voor een duidelijke verkoop met tevreden koper(s) en verkoper(s). 

 

Eindmeet in zicht?

Yes! We hebben een koper gevonden! Wij maken een juridisch waterdichte verkoopovereenkomst zodat zowel de koper als verkoper op beide oren kunnen slapen. in een aangename setting overlopen we alle documenten, waarna de verkoopovereenkomst in mensentaal wordt toegelicht. 

 

Is de verkoop beklonken? Dan blijven wij voor u standby. Meterstanden overnemen, het bijwonen van de akte bij de notaris of hulp nodig bij de verhuis? U kan altijd op ons rekenen.

Vraag een gratis en vrijblijvende schatting aan van uw eigendom.